Ufak Tefek Cinayetler yayından kalkmıyor!

Geçtiğimiz günlerde RTÜK'ten ceza alan Ufak Tefek Cinayetler'in kaldırılacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e RTÜK tarafından 'Türk aile yapısına aykırı olduğu' yönünde şikayetlerde bulunulduğu gerekçesiyle para cezası uygulanmıştı.

Bu ceza sonrası dizinin final yapacağı konusu dilden diye yayıldı. Bu iddiaların yalan olduğunu Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu yazdı. İşte o yazının ilgili bölümü:

‘UFAK TEFEK CİNAYETLER’ DİZİSİNİN BAŞINA GELEN

“Dizimizin aile yapısına uygun olmadığını düşünen, Oya ile Serhan’ın ilişkisini ‘yasak aşk’ olarak algılayan bazı izleyicilerimizin şikayeti üzerine maalesef RTÜK dizimize yüklü bir miktarda para cezası kesti. ‘Ufak Tefek Cinayetler’in yayından kaldırılmasını istemiyorsanız, bu gönderiyi beğenip, paylaşın.”

Star TV’de yayınlanan Ay Yapım’ın dizisi ‘Ufak Tefek Cinayetler’ adına sahte hesap açan birinin uydurduğu kuyruklu bir yalan bu…

Mark Twain boşuna dememiş, “Gerçek, ayakkabılarını giymeden yalan dünyayı üç kez dolaşır” diye… Edebiyat dâhisinin dediği bir kez daha doğru çıktı. Ay Yapım, “Yalan bu. Hukuki işlem başlatacağız bu yalanı çıkaranlar hakkında” açıklaması yaptı. Takipçi kazanma adına bu yalanı uyduran hesabı kapattırdı ama bir kez daha gerçeğin etkisi, yalanın cazibesi karşısında cılız kaldı.

Ufak Tefek Cinayetler yayından kalkmıyor! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Ali Eyüboğlu final mi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.