Ufak Tefek Cinayetler son bölümüyle nefes kesti!

Dizilerin yılbaşı arası vermesiyle ardından iki hafta aradan sonra seyirciyle buluşan 'Ufak Tefek Cinayetler' geçtiğimiz akşam yayınlanan 11. bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitledi. 11. Bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler, son bölümüyle nefes kesti. Geçtiğimiz bölüm Serhan'ın hapse gönderilmesiyle final yapan bölüm geçtiğimiz akşamın en çok konuşulan konularından biri oldu. Dizinin ismi kısa sürede Twitter'da Trend Topic oldu.

Yayınlandığı andan itibaren Twitter'da trendtopic olan Ufak Tefek Cinayetler'in 11. bölümünde Pelin'in Merve'nin evini satın alması hakkında "Dost iyi bilir nereden vuracağını" yorumları yapıldı.

Merve ve Serhan'ın yıllar önce nasıl bir araya geldiklerinin yanıtı ise seyirciler ikilinin gençlik yıllarında buldu. Merve'nin Serhan'ı elde etmesi seyirciler tarafından "Bir kadının bir erkeği elde etmesi için bilmesi gereken önemli taktikler" olarak ders niteliği olarak algılandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık'ta Serhan'ın tutuklanması ile beraber işler iyice karışıyor. Tüm mahalle sakinleri Merve'nin kapısına dayanır ve Merve'nin imdadına yine Oya yetişir. Oya'yı sinirli kalabağın içinden kurtarır.

Serhan ise hapishanede zor zamanlar geçirmektedir. Oya'ya cezaevinden telefon gelir ve Serhan'ın çok ciddi bir panikatak krizi geçirdiği söylenir. Oya gözyaşları içinde oraya koşar.

Merve'nin evi satılığa çıkar. Ve evi almak için harekete geçen ilk isim Pelin'dir... Merve ve Serhan aşkının nasıl başladığı da bu bölümde ekrandaydı.

640xauto_4_1

GENÇ MERVE VE SERHAN'I KİM CANLANDIRDI?

Merve ve Serhan'ın gençliğini canlandıran oyuncular Tülin Yazkan ve Efekan Can oldukça başarılı bulunurken dizinin cast ajansına tebrik mesajları yağdı.

640xauto_2

EFEKAN CAN KİMDİR?

Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Aslıhan Güner ve Bade İşçil’in başrollerini paylaştığı Ufak Tefek Cinayetlerde Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan karakterinin liseli haline hayat veren genç oyuncu Efekan Can, 1994 doğumlu. Bilecik Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yapan Can, oyunculuk konusunda ise Atölye Craft’da eğitim almış. Daha önce oynadığı herhangi bir yapım bulunmayan Can, müzik ve spora ilgi duyuyor.

640xauto_3

TÜLİN YAZKAN KİMDİR?

1991 doğumlu Tülin Yazkan, eğitimini Beykent Üniversitesi Oyuculuk Bölümü’nde tamamladı.Yılanların Öcü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan güzel oyuncu daha sonra Yaz’ın Öyküsü ve Bodrum Masalı gibi yapımlarda yer aldı. Yazkan ayrıca Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer alıyor ve İnci karakterini canlandırıyor.

Ufak Tefek Cinayetler son bölümüyle nefes kesti! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 11 bölüm neler yaşandı 12 bölüm fragman serhan gençliği efekan can tülin temizkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.