Ufak Tefek Cinayetler Sezin Akbaşoğulları kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 26.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Her bölümü ekranlara damgasını vuran dizide bir karakter izleyiciler tarafından merak edildi. Dün akşam yayınlanan bölümde Elif karakteri yer aldı. Herkes Elif karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları'nın yaşamını merak ediyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler’in Elif karakterini oynayan Sezin Akbaşoğulları kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Gökçe Bahadır,Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yayınlanan 26.bölümde Elif karakteri dizide yer aldı. Her bölümü hayranlıkla izlenen dizide yaşananlar soluksuz bir şekilde izleniyor. Aynı zamanda dün geceye damgasını vuran Elif karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları'nın hayatı merak ediliyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler’in Elif karakterini oynayan Sezin Akbaşoğulları kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Ufak Tefek Cinayetler Sezin Akbaşoğulları kimdir?
 
 
SEZİN AKBAŞOĞULLARI KİMDİR?
 
 
Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981’de İzmir’de doğmuş Türk oyuncudur. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına adlı oyunla başladı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
 
İlk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yakalamıştır. Selim Demirdelen’in yönetmenliğini yaptığı Kavşak filmiyle 17. Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Nergis Öztürk ile paylaştı.
 
TELEVİZYON DİZİLERİ
 
2000-2003 Bizim Evin Halleri Doğa Yardımcı Karakter
2005 Beyaz Gelincik Meral Ceren Duru/Karakucak/Aslanbaş Başrol Oyuncusu
2005 Eylül Zeynep Öğretmen Yardımcı Karakter
2007 Sır Gibi Deniz Başrol Oyuncusu
2008 Derdest Gaye Acar Başrol Oyuncusu
2009 Ah Kalbim Candan Başrol Oyuncusu
2010 Küstüm Çiçeği Gülten Zeycanlı Yardımcı Karakter
2011 Sen De Gitme Ceyda Sevi Başrol Oyuncusu
2012-2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Eylül Fidan Yardımcı Karakter
2014 Ah Neriman Itır Kamer Yardımcı Karakter
2015 Racon Ailem İçin Sedef Ercan Başrol Oyuncusu
2015 Hatırla Gönül Selma Yardımcı Karakter
2016 Cesur ve Güzel Cahide Korludağ Başrol Oyuncusu
2017 Fi Işıl Konuk Oyuncus
 
SİNEMA FİLMLERİ
 
2004 Gülizar Yardımcı Karakter
2004 Bir Aşk Hikayesi Dünya Başrol Oyuncusu
2008 O… Çocukları Meryem Başrol Oyuncusu
2010 Kardelen Ülker Başrol Oyuncusu
2010 Kavşak Arzu Başrol Oyuncusu
2011 Yabancı Özgür Başrol Oyuncusu
2014 Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Müzeyyen Başrol Oyuncusu
 
UFAK TEFEK CİNAYETLERİ OYUNCULARI
 
GÖKÇE BAHADIR
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.
 
MERT FIRAT
 
10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.
 
Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.
 
Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.
 
Oyun Atelyesinin oyuncusu olan Mert Fırat, Fırat, Palyaço Prens, Şeyh Bedrettin ve Atları da Vururlar adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır.
 
İlk sinema filmi deneyimini 'Soyağacı' adlı filmde rol alarak yaşamıştır. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, iki filminde başrolünde oynamıştır.Ankara Uluslararası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde 'en iyi erkek oyuncu' seçilmiştir. Sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi ile beraber bu ödüle layık görülmüştür.
 
Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Kelebeğin Rüyası' adlı sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki genç şairin hayatını canlandırmıştır.
 
ASLIHAN GÜRBÜZ
 
Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.
 
BADE İŞÇİL
 
Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol aldı.
 
TÜLİN ÖZEN
 
Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1979 İskenderun’da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir. Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizide canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır. 12 Kasım 2015 tarihinde başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde I. Ahmet 'in annesi Handan Sultan'ı canlandırmıştır. Ocak 2016'da Eti Browni Intense reklamında oynamıştır ve 20 Ocak 2017'de Kötü Çocuk filminde oynamıştır.
 
 
 
Ufak Tefek Cinayetler Sezin Akbaşoğulları kimdir? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler sezin akbaşoğulları kimdir elif karakteri
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.