Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? / VİDEO

Ufak Tefek Cinayetler son bölümü ile dün akşam nefes kesti. Uyarlama olduğu söylenen dizi dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler dizisi hangi diziden uyarlama? Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Salı akşamları ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özer gibi birbirinden güzel dört kadın oyuncunun yanı sıra Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ, ve Yıldıray Şahinler gibi birbirinden karizmatik dört isim de yer alıyor. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeliydi. Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümünün ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haberimizde...

Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları ve konusu izleyicilerin dikkatini çekti. Bir kadın arkadaş grubunun bir araya gelmesiyle ortaya çıkan cinayetin çözülmesini konu alan Ufak Tefek Cinayetler, bu cinayetin peşinden giden iki komiserin hayatını anlatıyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümü ile dün akşam nefes kesti. Uyarlama olduğu söylenen dizi dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler dizisi hangi diziden uyarlama? Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Salı akşamları ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özer gibi birbirinden güzel dört kadın oyuncunun yanı sıra Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ, ve Yıldıray Şahinler gibi birbirinden karizmatik dört isim de yer alıyor. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeliydi. Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümünün ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizden ulaşabilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haberimizde...

ufak

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 5. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 6. BÖLÜM FRAGMANI

Star TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler'in 6. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİZİDE SOKAK HAYVANLARINA ANLAMLI GÖNDERME

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü bölümüyle ekrana gelen, her hafta büyük ilgiyle izlenen dizide, Gökçe Bahadır’ın sokak hayvanları üzerinden verdiği mesaj düşündürdü, her gün önünden geçtiğimiz sokak hayvanlarını fark ettirdi. Dizide Gökçe Bahadır (Oya) ve Mert Fırat’ın ( Serhan) sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlı diyalogları ekran başındaki herkesi duyarlı olmaya davet etti. Özel yaşamında da hayvansever olan Gökçe Bahadır’ı dizide Oya karakteri ile izliyoruz.

"UFAK TEFEK CİNAYETLER KOPYA MI?"

Yazar Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Star TV'nin iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'i kaleme aldı:

Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Ufak Tefek Cinayetler dizisi, Grow Up’a benziyor, yok aslında Pretty Little Liars’ın kopyası, eh içinde ‘BigLittle Lies’ da var... Bu durumu merak ettim ve dizinin senaristi Meriç Acemi’ye sordum. Acemi, “Bunu bekliyordum” dedi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Meriç Acemi, “Diziyi önce ileri, sonra geriye sarmak. Son zamanların popüler dizi kurgu mantığı bu aslında. Flash forward. (İleriye sarmak) Dünyadaki trend bu. Kurgu matematiği, hikayeler benziyor” dedikten sonra, yukarıda adı geçen dizilere yenilerini ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
The Affair (2014 Amerikan Showtime kanalı dizisi) mesela böyle.” Acemi, dünyaya dizilerini satan bir ülkenin, böyle bir risk (kopya çekmek) almasının mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.
Ufak Tefek Cinayetler, kopya mı, dizi, Star TV, Pretty Little Liars, The Affair
Dizideki karakterlerin liseli hallerini oynayan oyuncularla ilgili ortak görüş, benziyorlar ve iyi oynuyorlar şeklinde. Ablalarına benzeyen gençleri bulmak için 300 isim seçmelere çağrılmış ve görüşme yapılmış.

Sadece bu roller için harcanan çaba bu şekilde. Bizde dizi fason üretim olduğu için, böyle ayrıntılar “Vay be” dedirtiyor.

MERT FIRAT BABA OLACAK

Geçtiğimiz günlerde canlandıracağı karakter ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu şu ifadelere yer vermişti; Aslında daha önce sinema filmlerinde baba karakterini canlandırdım. Baktığınızda dizi uzun vadeli bir çalışma süreci olduğu için ‘Ufak Tefek Cinayetler’ bu yönden bir ilk olacak. Çocuk oyuncularla çalışmayı seviyorum. Çünkü onların o sürprizli hali bence bir oyuncu için çok keyifli ve de öğretici bir durum. Karşınızda ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz hiçbir zaman. Malum hepimiz büyüdükçe çocuk reaksiyonlarından ve çocuk bakış açısından uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun en büyük hediyesi bence bir çocukla uzun vadede çalışmak. O yüzden Serhan karakterini canlandırmak çok kıymetli benim için”

Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? / VİDEO ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm yeni bölüm fragman 5 bölümde neler yaşandı 6. bölüm 5 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.