Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm ilk sahne izle!

Heyecan dolu bölümleri ile soluksuz izlenen Ufak Tefek Cinayetler büyük beğeni topluyor. Bu akşam ise 26.bölümü ile ekranlara gelen dizi izleyicilerle buluşuyor. Gökçe Bahadır,Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide haftaya neler olacağı merak ediliyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı izle! Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Bu akşam Ufak Tefek Cinayetler 26.bölümü ile Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Merve dizid intikam planına başlıyor. Kadınlar arasında çatışmalarda neler olacağı izleyiicleri her an şaşırtıyor. Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide haftaya yaşanacakalr merak ediliyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı izle! Peki yeni bölümde neler olacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm ilk sahne izle!
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi. 
 
25.BÖLÜM ÖZETİ
 
Başrollerinde Gökçe Bahadır,Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in rol aldığı dizi Ufak Tefek Cinayetler ekranlara damgasını vuruyor. Her bölümü soluksuz izlenen dizide Sarmaşıkta plan yapılıyordu. Merve kızının doğum için evlerinde bir parti düzenler ve Sarmaşık'ya yaşayanlar gelir. Oya ve Pelin planlarını devreye geçiriyor. Merve bir yandan Serhan'ın hayatında kimin olduğunu bulmaya çalışıyor. İşre Ufak Tefek Cinayetler 10 Nisan 24.bölüm izle! 25.bölüm ilk sahne! Detaylar haberimizde...
 
MERT FIRAT
 
10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.
 
Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.
 
Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.
 
Oyun Atelyesinin oyuncusu olan Mert Fırat, Fırat, Palyaço Prens, Şeyh Bedrettin ve Atları da Vururlar adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır.
 
İlk sinema filmi deneyimini 'Soyağacı' adlı filmde rol alarak yaşamıştır. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, iki filminde başrolünde oynamıştır.Ankara Uluslararası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde 'en iyi erkek oyuncu' seçilmiştir. Sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi ile beraber bu ödüle layık görülmüştür.
 
Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Kelebeğin Rüyası' adlı sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki genç şairin hayatını canlandırmıştır.
 
24.BÖLÜM ÖZETİ
 
Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Oya kılıcını çekiyor. Hiç beklenmedik bir pakt kuruyor kendine. Merve'ye gününü gösterecek. Merve ise bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda Arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak? Edip artık taraf seçmel zorunda; bizi çok şaşırtacak.
 
GÖKÇE BAHADIR
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.
 
Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak!
 
Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm ilk sahne izle! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 27bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.