UEFA'dan skandal Şampiyonlar Ligi finali paylaşımı!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Manchester City ile Real Madrid kozlarını paylaşıyor. Bu mücadele öncesinde UEFA'nın resmi sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Inter, Milan'ı eleyerek adını finale yazdıran ilk takım olmayı başarmıştı. Inter'in ardından finale çıkacak diğer takım Manchester City - Real Madrid maçının sonucuyla belli olacak.

Kritik mücadele öncesinde ise UEFA'nın resmi hesabından skandal bir paylaşım geldi. Yapılan paylaşımda henüz finale çıkacak 2. takım belli olmadan "Finalistler belli oldu ve sahne hazır. İstanbul'a gitmek için 5 soruyu doğru yanıtlayın" paylaşımında bulundu. Ancak bu paylaşımda final mücadelesini Real Madrid ile Inter'in oynayacağını belirten bir görsel kullanıldı.

UEFA, hatadan erken döndü ve paylaşımı kısa süre sonra hesabından kaldırdı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

UEFA'dan skandal Şampiyonlar Ligi finali paylaşımı!

 

UEFA'dan skandal Şampiyonlar Ligi finali paylaşımı! ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City Real Madrid Inter Milan İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.