UEFA'dan bir değişiklik daha!

Son dakika açıklamasına göre UEFA, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kurallarında değişikliğe gitti.

UEFA, Avrupa Ligi ve şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezon yürürlüğe girecek düzenlemeleri açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupası için uygulanacak değişiklikler şöyle;

1-) 2018-2019 sezonundan itibaren uzatmalara giden maçlarda maç sayfasında listelenen dördüncü bir yedek oyuncu oyuna alınabilecek.
2-) UEFA Şampiyonlar Ligi finali, UEFA Avrupa Ligi finali ve UEFA Süper Kupası için 23 oyuncu da maç listesinde yer alabilecek. 12 futbolcu, yedek kulübesinde oturabilecek.
3-)UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'ları, grup maçları, son 16 turu, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları Avrupa saati ile 18.55 ve 21.00 saatlerinde oynanacak.

Avrupa saatine göre 18.55 ve 21.00 olarak belirlenen saatler ise Türkiye’ye şu şekilde şansıyacak. Halen Avrupa'da da yaz saati uygulaması devam ettiği için aradaki fark 1 saate inmiş durumda. Bu nedenle Avrupa saati 18.55 maçları TSİ 19.55'te, 21.00 maçları ise TSİ 22.00'de oynanacak.

DİKKAT! 2 SAAT FARK OLMAYACAK

Öte yandan 23 Ekim 2017 tarihinde alınan bakanlar kurulu kararı gereği, 28 Ekim 2018'de Avrupa ile birlikte kış saati uygulamasına geçilecek. Yani saatler 1 saat geri alınacak. Bu durumda da Avrupa ile aramızdaki saat farkı değişmeyecek. Ancak yaz saati uygulamasına geçilmeyeceği için mart ayının üçüncü haftasından itibaren Avrupa ile Türkiye arasındaki saat farkı tekrar 1 saate çıkacak.

Bir diğer değişiklik de devre arası transfer dönemlerini ilgilendirdi. Artık kulüpler kış transfer döneminde 3 yeni oyuncuyu kadrolarına kuralsız ve rahat bir şekilde ekleyebilecek. Geçmişte Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde başka bir kulüpte oynama sınırlaması vardı.

UEFA'dan bir değişiklik daha! ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi saat değişiklik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.