UEFA Uluslar Ligi'nde 3. İtalya! Hollanda 2 - 3 İtalya | Maçın sonucu...

UEFA Uluslar Ligi 3.'lük maçında İtalya, Hollanda'yı 3-2 mağlup etti. Hollanda'nın golleri Steven Bergwijn ve Georginio Wijnaldum'dan gelirken İtalya'nın gollerini Federico Dimarco, Davide Frattesi ve Federico Chiesa kaydetti.

UEFA Uluslar Ligi'nde 3.'lük maçında Hollanda ve İtalya De Grosch Veste Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

6. dakikada Federico Dimarco ve 20. dakikada Davide Frattesi'nin kaydettiği gollerle iki farklı üstünlüğü yakalayan İtalya, devreye bu skorla önde girdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümü bu skorla geçilirken Hollanda Steven Bergwijn'ın 68. dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi.

Hollanda'nın golünden 4 dakika sonra İtalya'da Federico Chiesa farkı tekrar ikiye yükselten golü kaydetti.

WEGHORST'UN GOLÜ SAYILMADI

Karşılaşmanın son bölümüne 3-1'lik İtalya üstünlüğüyle girilirken Hollanda'da maça ikinci yarıda dahil olan Wout Weghorst, 82'de takımı adına ikinci kez ağları havalandırdı.

Yapılan VAR incelmesinin ardından Weghorst'un golü geçerli sayılmadı ve son dakikalara Hollanda'nın 3-1'lik üstünlüğüyle girildi.

89. dakikada Hollanda Georginio Wijnaldum'un golüyle farkı tekrar bire indirdi. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan İtalya, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve Uluslar Ligi'ni 3. tamamladı.

ZANIOLO İKİNCI YARIDA OYUNA GİRDİ

Galatasaray'ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo, karşılaşmaya ikinci yarıda dahil oldu.Zaniolo, 64. dakikada Degnand Gnonto'nun yerine oyuna girdi.

 

UEFA Uluslar Ligi'nde 3. İtalya! Hollanda 2 - 3 İtalya | Maçın sonucu... ile ilgili etiketler Hollanda İtalya UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.