UEFA kurnaz Ruslar'a prim vermedi

UEFA, bombalı saldırı sonrasında Fenerbahçe - Krasnodar karşılaşmasının başka yerde oynanıp oynanmayacağını soran Rus ekibine "Maçlar İstanbul'da oynanacak." yanıtını verdi.

Fenerbahçe ile Krasnodar'ın Avrupa Ligi'nde eşleşmeleri Rusları İstanbul konusunda meraklandırdı. Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın yanında bombaların patlaması ve 44 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine, sarı-lacivertliler ile yapılacak rövanş maçının başka bir yere alınıp alınmayacağı konuşuldu.

MAÇLAR İSTANBUL'DA OYNANACAK

Izvestia gazetesi UEFA yetkilileriyle temasa geçerek, bu maçın Türkiye dışında oynanmasının mümkün olup olmadığını sordu. Yetkililerden aldığı cevabı 'UEFA, terör saldırıları nedeniyle Türkiye'deki maçları taşımayacak' başlığıyla haberleştiren gazete, bu yönde bir düşünce bulunmadığına dikkat çekti.

"GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAKLARINA EMİNİZ"

UEFA tarafından şu ifadelerin kullanıldığı aktarıldı: "Avrupa Ligi'ndeki eşleşme göz önünde bulundurulduğunda oyuncuların, hakemlerin ve seyircilerin emniyetlerini sağlamak konusunda Türk makamlarının gerekli tedbirleri alacaklarına eminiz".

UEFA kurnaz Ruslar'a prim vermedi ile ilgili etiketler Krasnodar Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.