UEFA Konferans Ligi'nde kuraları Volkan Demirel çekti: İşte ilk çektiği takım

UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakiplerinin belli olduğu grup kuraları çekildi. Kura çekiminde Teknik Direktör Volkan Demirel de yer aldı. Eski milli futbolcunun ilk çektiği takım ise Başakşehir oldu.

UEFA Konferans Ligi'nde grup kuraları çekildi. Temsilcilerimizden Başakşehir, A grubunda Fiorentina, Hearts ve RFS eşleşti. Sivasspor ise Slavia Prag, Cluj ve Ballkani ile G grubunda mücadele edecek.

GRUP KURALARINI VOLKAN DEMİREL ÇEKTİ

UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakiplerinin belli olduğu kura çekiminde Fenerbahçe ve milli takımın eski kalecisi ve Teknik Direktör Volkan Demirel yer aldı. Eki futbolcunun kura çekimi sırasında ilk çektiği takım ise temsilcilerimizden Başakşehir oldu.

UEFA Konferans Ligi'nde kuraları Volkan Demirel çekti: İşte ilk çektiği takım

Kura çekimi öncesinde açıklamalar yapan Volkan Demirel şu ifadeleri kullandı:

Türk insanı olarak, bayrağımızın dalgalandığı her yerde çok gururlanırız. EURO 2008'de, halkımızla birlikte bu başarıyı elde ettik. Arkadaki gördüğünüz Sevilla maçında yaşadığım mutluluğu, bir de çocuğum olunca yaşamıştım. Harika günlerdi. Konferans Ligi'nin hikayesi burada başladı. İnşallah Türkiye'de biter. Başakşehir ve Sivasspor'a başarılar."

UEFA Konferans Ligi'nde kuraları Volkan Demirel çekti: İşte ilk çektiği takım - Resim : 2

UEFA Konferans Ligi'nde kuraları Volkan Demirel çekti: İşte ilk çektiği takım ile ilgili etiketler Volkan Demirel Başakşehir Sivasspor UEFA Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.