UEFA, Halis Özkahya'yı maçtan geri çekti!

UEFA, F91 Dudelange ile APOEL arasında oynanacak maça atadığı Halis Özkahya'yı, Kıbrıs Rum Kesimi Federasyonu'nun itirazı üzerine geri çekti ve mücadeleye İtalyan hakem Gianluca Rocchi'yi atadı.

UEFA, Kıbrıs Rum Kesimi Futbol Federasyonu'nun itirazı üzerine Dudelange - APOEL arasında oynanancak maçın hakemi Halis Özkahya'yı değiştirdi.

Hakem atamalarının ardından UEFA'ya resmi başvuruda bulunarak Türk hakem Halis Özkahya'nın değiştirilmesini talep eden Kıbrıs Rum Kesim Federasyonu'nun bu talebi yerinde bulundu ve maça İtalyan hakem Gianluca Rocchi'yi atadı.

UEFA, Halis Özkahya'yı maçtan geri çekti!

UEFA'ya "siyasi nedenlerden dolayı" bir itiraz dilekçesi sunan APOEL, "Türk hakemlerin 45 yıl aradan sonra Kıbrıs Rum Kesimi takımının maçına atanması talihsizliktir ve UEFA'nın bu konuda acilen bir önlem alması, gerekli değişikliği yapması kaçınılmazdır" denildi.

APOEL'in itirazını yerinde bulan UEFA, "koasa yol açmamak" adına Halis Özkahya'yı atadığı maçtan geri aldı ve Türk hakemin yerine İtalyan hakem Rocchi'yi görevlendirdi.

UEFA, Halis Özkahya'yı maçtan geri çekti! ile ilgili etiketler Kıbrıs UEFA Halis Özkahya kıbrıs rum kesimi APOEL
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.