UEFA, Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın yerini açıkladı

UEFA, Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçının Ukrayna'da devam eden savaştan dolayı Polonya'da oynanacağını açıkladı.

Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı 20 Temmuz tarihinde Polonya'nın Lodz şehrinde oynanacak.

Öte yandan Fenerbahçe'de konuyla ilgili resmi siteden açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynayacağı ilk maç, 20 Temmuz Çarşamba günü Polonya'nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. Bu maçın rövanşı ise 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak" ifadeleri kullanıldı.

UEFA, Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın yerini açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.