UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sivasspor - Malmö maçını Srdjan Jovanovic yönetecek

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Malmö ile Sivasspor arasında 25 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sivasspor deplasmanda Malmö ile karşı karşıya gelmişti. Eleda Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi İsveç ekibi 3-1'lik skorla kazanmıştı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Sivasspor, 25 Ağustos Perşembe günü İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşacak.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadelede Sırp hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Jovanovic'in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Novak Simovic olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sivasspor - Malmö maçını Srdjan Jovanovic yönetecek ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi malmö Srdjan Jovanovic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.