UEFA Avrupa Ligi'ndeki Austria Wien-Fenerbahçe maçını Daniel Siebert yönetecek

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya ekibi Austria Wien ile 18 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı play-off turu ilk maçında Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

Fenerbahçe'nin Slovacko’yu geçtikten sonra Avrupa Ligi’ne kalmak için son bir takımı daha geçmesi gerekiyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien-Fenerbahçe maçı oynanacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, başkent Viyana'daki Viola Park'ta TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı 38 yaşındaki Siebert yönetecek.

Mücadelede, Siebert'in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Jan Seidel ile Rafael Foltyn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alman Daniel Schlager olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Austria Wien-Fenerbahçe maçını Daniel Siebert yönetecek ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi austria wien Daniel Siebert
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.