UEFA Avrupa Ligi'nde 4. haftanın en güzel golü Fenerbahçe'li Merghim Berisha'dan

Fenerbahçe'nin bu yaz RB Salzburg'dan 5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Merghim Berisha, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın en güzel golüne imza attı. 23 yaşındaki santrfor Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig'de 5 maçta 1 gol, 1 asistle oynarken Avrupa'daki ilk golünü bir attı, pir attı...

Fenerbahçe'nin Alman forveti Mergim Berisha'nın Royal Antwerp'e attığı nefis gol, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın golü seçildi... UEFA tarafından düzenlenen ankette Berisha en çok oyu alan isim oldu.

Belçika'daki maçta 29. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın pasında ceza sahası içinde yaptığı voleyle topu ağlara gönderen 23 yaşındaki forvet skoru 3-0'a getirmişti. Maçı da bu skorla kazanan Fenerbahçe, gruptaki ilk galibiyetini almıştı.

Oylamada, Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'nin dün akşam Lokomotiv Moskova'ya attığı gol 4. sırada yer aldı.

 

 

UEFA Avrupa Ligi'nde 4. haftanın en güzel golü Fenerbahçe'li Merghim Berisha'dan ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Mergim Berisha
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.