UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasının çeyrek final rövanş etabı, dört maçla tamamlandı. Karşılaşmaların ardından turnuvada yarı finale kalan takımlar belirlendi. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Sevilla, Juventus, Roma ve Bayer Leverkusen yarı finale yükseldi. Böylece yarı finalde Juventus - Sevilla, Roma - Bayer Leverkusen maçları oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçları bu akşam tamamlandı ve yarı finalistler belli oldu. Fenerbahçe'yi eleyen Sevilla, ilk maçta 2-2 kaldığı Manchester United'ı rövanşta 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Öte yandan milli oyuncu Orkun Kökçü'nün forma giydiği Feyenoord, Roma'ya uzatma bölümlerinde 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Yarı final etaplarının 11-18 Mayıs'ta oynanacağı Avrupa Ligi'nin final maçı, 31 Mayıs'ta Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puşkas Arena'da oynanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Sevilla: 3 - Manchester United: 0
Sporting: 1 - Juventus: 1
Union Saint-Gilloise: 1 - Bayer Leverkusen: 4
Roma: 4 - Feyenoord: 1

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

UEFA KONFERANS LİGİ'NDE TUR ATLAYANLAR

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları da oynanan maçlarla tamamlanırken, AZ Alkmaar, Fiorentina, West Ham United ve Basel yarı finale yükseldi.

Yarı finalde West Ham United - Alkmaar ve Fiorentina - Basel kozlarını paylaşacak.
Yarı final maçları 11-18 Mayıs'ta oynanacak. Final ise 7 Haziran'da Çekya'nın başkenti Prag'daki Sinobo Stadyumu'nda yapılacak. Gecenin toplu sonuçları ise şöyle:

AZ Alkmaar: 2 - Anderlecht: 0
Fiorentina: 2 - Lech Poznan: 3
West Ham United: 4 - Gent: 1
Nice: 1 - Basel: 2

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu - Resim : 2

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.