Üçüncü ittifak yolda: İki parti el sıkışıyor

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Ankara kulislerinden bir bilgiliyi kaleme aldı. Bayer, köşesinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün görüştününü açıkladı. Yalçın Bayer, üçüncü ittifakın yolda olduğunu belirtti.

6'lı masa ittifakının ardından Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, yenir bir anlaşmanın yolda olduğunu duyurdu...

ÖZDAĞ VE VECDET ÖZ GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Bayer, köşesinde Adalet Partisi ve Zafer Partisi'nin anlaşma yolunda olduğunu duyurdu. 

Bayer yazısında, "Siyasi kulislerde yeni, 3’üncü bir ittifakın oluşması yolunda bir hareketlilik dikkati çekiyor. Yeni ittifakın görüşmelerinin Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi ile Dr. Vecdet Öz’ün Adalet Partisi arasında yapıldığı ortaya çıktı. Öz, Özdağ’ın Suriyeli mülteciler dahil bütün görüşlerine katıldığını söyledi." ifadesini kullandı.

 YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Üçüncü ittifak yolda: İki parti el sıkışıyor ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Parti vecdet öz ittiak Zafer Partisi adalet partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.