Ücret ödemeden kaçmaya çalıştılar: Güzellik merkezinde kadınların saç saça kavgası...

Esenyurt'ta güzellik merkezinde 2 yabancı uyruklu kadın bakım seansına ücretsiz girmek istedi. Daha sonra da aldıkları ürünlerin ücretlerini ödemeden kaçmaya çalıştı. Güzellik merkezi çalışanları ile yabancı uyruklu kadınlar arasında saç saça baş başa kavga çıktı.

Esenyurt'ta bir güzellik salonunda, yabancı uyruklu iki kadının ücretsiz bakım talebiyle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'ndaki bir güzellik salonuna gelen iki kadın, iş yeri sahibiyle görüşerek cilt bakımı işlemi istedi. İşlem için ücret ödemek istemeyen kadınlar, iş yeri sahibinden ücretsiz bakım yapmasını istedi. Bu talebin reddedilmesiyle kadınlarla çalışanlar arasında tartışma çıktı.

Bir süre sonra işyeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirerek kadınlardan beklemelerini istedi. Polisi beklemeden binadan ayrılmaya çalışan kadınlar ile çalışanlar arasında arbede yaşandı. 2 kadın, parasını ödemeden aldıkları ürünler ile beraber kayıplara karıştı.

Olay sonrası işyeri sahibi yabancı uyruklu kadınlardan şikayetçi olurken emniyet güçlerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor.

Yaşanan olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Ücret ödemeden kaçmaya çalıştılar: Güzellik merkezinde kadınların saç saça kavgası... ile ilgili etiketler Esenyurt Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.