'Himmet toplayan Belözoğlu'nu sportif direktör yaptınız'

Ahmet Zeki Üçok Selahattin Baki’nin 'FETÖ Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynuyor' sözlerine yanıt vererek "FETÖ’ye Himmet toplayan Emre Belözoğlu’nu Sportif Direktör yaptınız." dedi.

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok Twitter’dan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe yönetimine yüklendi.

Üçok yönetimi Emre Belözoğlu üzerinden eleştirerek mesajına Başkan Ali Koç, yöneticiler Selahattin Baki ve Alper Pirşen’i etiketledi.

Üçok şu ifadeleri kulllandı:

Başkanınız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticileriniz 3 Temmuz FETÖ kumpası ile hapis yatarken, FETÖ’ye Himmet toplayan Emre Belözoğlu’nu Sportif Direktör yaptınız. Şimdi VAR Odası’nda FETÖ'cü arıyorsunuz. Yapmayın…

BELÖZOĞLU'NA FETÖ SORUŞTURMASINDAN TAKİPSİZLİK VERİLMİŞTİ

Emre Belözoğlu, hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında takipsizlik kararı verilmişti. Kararda, “Sohbete katılmak, para vermek örgüt üyeliği için yeterli delil değil" ifadeleri kullanılmıştı.

'Himmet toplayan Belözoğlu'nu sportif direktör yaptınız' ile ilgili etiketler Fenerbahçe FETÖ Emre Belözoğlu Ucok ahmet zeki üçok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.