Üçlü ekonomi zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Başkanı Kavcıoğlu ve Bakan Nebati ile görüşecek!

Bloomberg HT'nin kaynaklarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kamu bankalarının genel müdürleri ve TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşecek. Kaynaklar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de toplantıya katılmasının öngörüldüğünü belirtti.

Dolar kurunda dalgalanma Merkez Bankası'nın müdahalelerinin ardından da hızla devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kritik bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. 

KAVCIOĞLU VE KAMU BANKALARI GENEL MÜDÜRLERİYLE GÖRÜŞECEK

 Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleriyle bir görüşme yapacağını belirtti.

MALİYE BAKANI NEBATİ DE KATILACAK

Kaynaklar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de toplantıya katılmasının öngörüldüğünü belirtti. Toplantının 15.00'de Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde yapılması planlanıyor.

 

 

 

Üçlü ekonomi zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Başkanı Kavcıoğlu ve Bakan Nebati ile görüşecek! ile ilgili etiketler Erdoğan Kavcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.