Uçankuş'ta 'uçamayan masa'

UçanKuş TV’de bir süredir Deniz Akkaya ile İzzet Çapa canlı masa programı sunmaktaydı. Programda Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci’nin geçtiğimiz hafta birbirlerine girmesi olay oldu. Bu gerilime canlı masa programı sunucusu İzzet Çapa tarafından da tepki geldi ve programdaki görevini bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasındaki gerilim gündeme damga vurmuştu. Cinsiyet değiştirmesinden sonra sürekli anne olmak istediğini ifade eden Selin Ciğerci’ye Deniz Akkaya'nın yaptığı sert yorumlar gündeme düşmüştü.

Deniz Akkaya'nın ifadelerinden sonra ve Selin Ciğerci’ye gösterdiği tavrı için İzzet Çapa, Akkaya ile birlikte yaptığı programı terk etmişti.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, İzzet Çapa'yla arasında geçen konuşmayı "Uçankuş'ta 'uçamayan masa" başlığıyla bu haftaki köşesine taşıdı.

İşte Yıldız'ın o yazısı;

"Uçankuş Tv’de, İzzet Çapa ve Deniz Akkaya’nın birlikte yaptığı “Canlı Masa” vardı.

İzzet programı, kısır bir magazin programı olmaktan çıkarıp ülke gündemine taşıyan taraftı.

Son programda Deniz Akkaya’nın Selin Ciğerci’ye cinsiyetler üzerinden laf etmesi ve üzerine Halil Sezai’nin şiddetini mazur göstermesi İzzet’in kabul edebileceği bir şey değildi, programı bıraktı.

O programdan dakikalar sonra uzun bir telefon konuşması yaptık İzzet’le.

Dedim ki “Sen televizyona yakışıyorsun ama kimlerle muhatap olacağın konusunda suçlusun.”

“Programı bıraktığıma üzülmüyorum, bu söylediklerinin haklı olması beni üzüyor” dedi.

Devam etti, “O programı kafa dağıtmak için kabul etmiştim. Orada konuşulan şeyler benim hayatımın gündeminde olmayan şeylerdi.”

Kızdım, “Ama kafa herkesle dağıtılmaz ki, kafa, kafa namusu olanlarla dağıtılabilen bir şeydir.”

Noktayı İzzet koydu: “Haklısın da, ben çevremdekilere iyi insan olma şansı vermekten vazgeçemiyorum. O şansı kullanabilenler oluyor, kullanamayanlar oluyor.”

NURAN YILDIZ'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Uçankuş'ta 'uçamayan masa' ile ilgili etiketler İzzet Çapa Nuran Yıldız Selin Ciğerci Deniz Akkaya Canlı Masa uçankuş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.