Uçakta rahat durmayınca halatla bağlandı

Rusya'da uyuşturucu madde etkisi altında olan bir kadın, bindiği uçağı birbirine kattı. Diğer yolculara da sataşan kadın durdurulamadı. Kabin ekibi de çareyi bağlamakta bulundu. Halatlarla koltuğa bağlanan kadın iniş sonrası gözaltına alındı.

Rusya’nın Vlodivostok kentinden Novosibirsk kentine sefer yapan uçakta uyuşturucu etkisi altında olduğu belirlenen 39 yaşındaki kadın yolcu, kalkıştan 15 dakika sonra uçağın kabininde gezinmeye, diğer yolcuları rahatsız etmeye ve elbiselerini çıkarmaya başladı.

UYARILARA ALDIRMAYINCA KOLTUĞA BAĞLANDI

Kabin görevlilerinin uyarılarını dinlemeyen kadın yolcu, kabin görevlileri ve diğer yolcular tarafından iple koltuğuna bağlandı.

Uçakta rahat durmayınca halatla bağlandı

Rusya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Uçak havalandıktan 15 dakika sonra yolculardan biri koltuğundan kalktı ve kabinde amaçsızca dolaşmaya başladı. Giysilerini çıkarmaya çalışan kadın, kabin görevlilerinin uyarılarına yanıt vermedi” denildi.

Uçakta rahat durmayınca halatla bağlandı - Resim : 2

Yolcunun iniş sonrası polis tarafından gözaltına alındığı aktarıldı. (DHA)

 

Uçakta rahat durmayınca halatla bağlandı ile ilgili etiketler Rusya uçak Kadın halat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.