Uçakta korku dolu anlar: Kalkışa hazırlanırken alev alev yandı!

ABD'de bir yolcu uçağı tam kalkışa hazırlandığı sırada alev alev yandı. Motoruna kuş girdiği için yandığı öğrenilen uçakta yer alan yolcular panik yaşadı. O anlar bir yolculunun cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

ABD'de pirit Havayolları'na 3044 sefer sayılı 107 kişiyi taşıyan uçağında geçtiğimiz Cumartesi günü korkunç bir olay yaşandı. 

KALKIŞ YAPMAK İÇİN PİSTTE İLERLİYORDU...

Atlantic City Uluslararası Havalimanında kalkış yapmak üzere pistte ilerleyen uçağın sağ motoru, kuş girmesi sonucu alev alev yandı. O anlar yolcuların cep telefonu kamerasına yansırken pilot uçağı durdurdu.

 

YOLCULAR TAHLİYE BOTU İLE UÇAKTAN ÇIKARILDI

Büyük korku yaşayan yolcular, açılan acil tahliye botu uçaktan çıkarıldı. Yaşanan olayda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Uçakta korku dolu anlar: Kalkışa hazırlanırken alev alev yandı! - Resim : 2

"KAPTAN GÜVENLİ FREN YAPTI VE UÇAĞI DURDURDU"

Spirit Airlines tarafından yapılan açıklamada, "Kaptan güvenli bir şekilde fren yaptı ve uçağı durdurdu, standart prosedürlerimize uygun olarak tahliye emri verdi" ifadelerini kullandı. Tüm yolcular ve mürettebat üyeleri otobüsle terminale geri götürülürken, Federal Havacılık İdaresi (FAA) ve Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Uçakta korku dolu anlar: Kalkışa hazırlanırken alev alev yandı! ile ilgili etiketler uçak ABD Amerika motor kuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.