Uçakta heyecanlı anlar! Sancısı tutan kadına kabin ekibi doğum yaptırdı...

İngiltere'den Türkiye'ye uçan Türk Hava Yolları'na ait uçakta ilginç bir olay yaşandı. Sancısı başlayan kadın, uçakta doktor olmaması sebebiyle kabin ekibi tarafından doğum yaptı.

İngiltere'den Türkiye'ye tahliye uçuşu gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na ait uçağın 30 bin feet yükselikte bulunduğu sırada mucizevi bir olay gerçekleşti. Sancısı gelen kadın, kabin ekibinin de yardımıyla doğum yaptı.

DUBAİ'DEKİ AFGANLARI İNGİLTERE'YE GÖTÜRÜYORLARDI

Afganistan'da oluşan güvensiz ortam ve hayat şartları nedeniyle tahliyeler devam ediyor. İngiltere için çalışan Afgan vatandaşları tahliye için ilk olarak Dubai'ye götürüldü. Dubai'deki Afganları İngiltere'ye götürmek için Türk Hava Yolları (THY) tahliye seferi yaptı. Dubai- Birmingham seferini yapan uçakta, Afganistan vatandaşı 26 yaşındaki Soman Noori'nin sancıları arttı.


ÇİFTİN ÜÇÜNCÜ ÇOCUKLARI

Türkiye saati ile 04.00 civarında Kuveyt hava sahasındayken hamile yolcunun doğum sancılarının başladığını kabin ekibine bildirmesi üzerine uçakta doktor anonsu yapıldı. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin amiri Aysel Yavaş ve ekibi doğum için hazırlık yaptı. Kabin ekipleri aldıkları eğitim ile doğumu gerçekleştirdi. Baba TajMohHammat ve anne Soman Noori üçüncü çocuklarının ismini Havva koydu. Tedbir amaçlı Kuveyt'e inen uçak gerekli kontrollerin ardından bebek ve ailesiyle birlikte Birmingham seyahatini sürdürdü. Uçuş -Birmingham'da son buldu.

Uçakta heyecanlı anlar! Sancısı tutan kadına kabin ekibi doğum yaptırdı... ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları uçak doğum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.