Uçak korkusu pahalıya patladı! Yıldız Tilbe milyonlarca lirayı elinin tersiyle itti

Sahne dansları ve tarzıyla dikkat çeken, şarkılarıyla dillerden düşmeyen Yıldız Tilbe, uçak korkusu nedeniyle kaybettiği milyonlarca lira ile gündeme geldi. Uçak korkusu nedeniyle 15 konserini iptal eden Yıldız Tilbe milyonlarca lirayı elinin tersiyle itti.

Sahne dansları ve tarzıyla dikkat çeken, şarkılarıyla dillerden düşmeyen Yıldız Tilbe, uçak korkusu nedeniyle kaybettiği milyonlarca lira ile gündeme geldi.

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre, Yıldız Tilbe’nin, geçtiğimiz aylarda KKTC’deki 15 konserini iptal ettiği ortaya çıktı.

KIŞ AYLARINDA UÇAKLA YOLCULUK YAPMAK İSTEMİYOR

Bu süreçte yıllardır çalıştığı menajerini değiştiren sanatçının, konser başına alacağı 1.5 milyon lirayı uçağa binmemek için iptal ettiği öğrenildi. Kış aylarında uçakla yolculuk yapmak istemeyen Tilbe, 22 milyon 500 lirayı geri çevirdi.

Sanatçının, son uçak yolculuklarında yaşadığı stresten dolayı binmek istemediği konuşuluyor. Bu sene böyle bir karar alan Tilbe’nin, Türkiye’deki konserlerine ise aracıyla gideceği öğrenildi. Kendi otomobiliyle şehir dışına çıkan sanatçının, organizasyon şirketlerinin kendisine tahsis ettiği VIP araçları da kabul etmediği söyleniyor.

Uçak korkusu pahalıya patladı! Yıldız Tilbe milyonlarca lirayı elinin tersiyle itti ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.