Uçağın pistten çıkması Gani Müjde'ye tweet sildirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir uçak iniş sırasında pistten çıktı. Yaşanan kaza sonrasıda havalimanı uçuşlara kapatılırken, Gani Müjde ise dün attığı Sabiha Gökçen Havalimanı'nı övdüğü tweeti sildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saatlerinde büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Pegasus Havayolları'na ait bir uçak iniş esnasında pistten çıkarak toprak alana girdi.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın saat 20.00'ye kadar uçuşlara kapatıldığı duyuruldu.

ATTIĞI TWEETİ SİLDİ

Bir süredir temelsiz iddialarla İstanbul Havalimanı'na saldıran ve havalimanının yanlış yere yapıldığını iddia edenler arasında bulunan Gani Müjde ise kaza sonrası dün attığı ve Sabiha Gökçen'i överken İstanbul Havalimanı'nı yerdiği tweeti sildi.

 Yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı'nın bilimle inatlaşarak yapıldığını iddia eden Müjde, "Bir saattir flight radardan pass geçilen uçuşları izliyorum. Sabiha Gökçen'de hiç pass yok. Bilimle inatlaşmanın haritası bu. Hakim kuzey rüzgarlarının İstanbul'a en şiddetli vurduğu yerdir Karadeniz kıyıları. Herkese kazasız belasız bir yolculuk gecesi diliyorum." demişti. Uçağın pistten çıkması Gani Müjde'ye tweet sildirdi!


KAZANIN ARDINDAN PAYLAŞIMI SİLDİ

Sabiha Gökçen'de yaşanan kazanın ardından tüm uçuşlar İstanbul Havalimanı'na yönlendirilirken, İstanbul hava trafiğinde de yoğunluk yaşandı. Gani Müjde ise yaşanan bu olayların ardından Sabiha Gökçen'e övgü dolu sözler sarf ettiği, İstanbul Havalimanı'nı ise temelsiz iddialarla eleştirdiği paylaşımı sildi.

Pişkince üste çıkmaya çalışan Gani Müjde ardından yaptığı paylaşımla, "Yeni hava limanında rüzgar çok fazla filan derken Sabiha Gökçen patladı iyi mi? Fırtına yüzünden uçak pistten çıkmış. Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor.Neyse ki ölen olmadı. Buna da şükür" dedi.

Uçağın pistten çıkması Gani Müjde'ye tweet sildirdi! - Resim : 2

BİLETLER İPTAL EDİLDİ, YOLCULAR ORTADA KALDI

Öte yandan İptal edilen uçuşlar nedeniyle yurt dışından ülkeye giriş yapmak isteyenler de mağdur oldu.

Pegasus Havayolları'na ait PC1072 sefer sayılı Kopenhag-Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan uçak seferinin iptal edildiği duyurdu.

Bir yolcu, vizesinin dolduğunu, seferin iptal edilmesinin ardından kendisine yeni bir uçuş temin edilmediğini aktardı. Yaşananlara tepki gösteren yolcu, kendi imkanlarıyla yeni bir bilet aldığını ve büyük sıkıntı yaşandığını aktardı.

Uçağın pistten çıkması Gani Müjde'ye tweet sildirdi! - Resim : 3

YOLCULARDAN ISLIKLI TEPKİ

Seferleri iptal olan yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanında yoğunluğa neden oldu. Beklemekten sıkılanlar durumu ıslıklarla protesto etti.

Yolcular arasında bulunan Necmiye Geyik, “Diyarbakır’a uçacaktık. Seferler iptal oldu. Biletlerimizi iade alacağız. İade sırasına baksana, iki bin kişiyle biter mi sence?” dedi. Ahmet Demirci ise, “Bursa Orhangazi’den geliyorum. 08.00’dan beri burada bekliyorum. Şu anda bize verilen bilgi 20.00’a kadar uçuş yok. İlk bilgiyi akşam saat 20.00’da vereceklerini söylüyorlar” diye konuştu.

UÇAKLAR KUYRUKTA BEKLİYOR

Yolcuların havalimanında kuyruklar oluşturduğu gözlenirken, pistte uçuş bekleyen uçakların da kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Uçağın pistten çıkması Gani Müjde'ye tweet sildirdi! ile ilgili etiketler uçak Gani Müjde Pegasus Hava Yolları tweet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.