Uçağa alınmayan İlayda Alişan'ın isyanı tepki çekti! "Tüm dünyada aynı kural var"

Sabah saatlerinde uçuşu olan ünlü oyuncu İlayda Alişan, çağın kalkış saatinden 40 dakika öncesinde havalimanında olduğunu ama kurallar gereği uçağa alınmadığını söyleyerek isyan etti. Hata kendisinde olmasına rağmen THY'yi suçlayan Alişan'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Sabah saatlerinde uçuşu olan ünlü oyuncu İlayda Alişan, uçağın kalkış saatinden 40 dakika öncesinde havalimanında olduğunu fakat kurallar gereği uçağa alınmadığını söyleyerek isyan etti.

Hata kendisinde olmasına rağmen THY'yi suçlayan Alişan'a sosyal medyadan tepki yağdı.

"BU BİR KURALMIŞ..." DİYEREK İSYAN ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Alişan, "Bu bir kuralmış 45 dk önce check'in yapmadığınızda uçağı kaçırmış sayılıyormuşsunuz. Sizi uçağa alamayız dediler nasıl yani dedim, daha uçak kalkmadı, lütfen yardımcı olur musunuz dedim 'maalesef hanımefendi tekrar anlatıyorum bakın' gibi bir üslupla karşılaştım, çok öfkeliyim, arkadaşım gitti ben kendime diğer havaalanından yeni bilet buldum oraya gidiyorum umarım onu da kaçırmam." ifadelerini kullanarak yaşadıklarına isyan etti.

"TÜM DÜNYADA AYNI KURALLAR MEVCUT "

Videoyu izleyen kullanıcılar ise sosyal medya üzerinden ünlü oyuncunun isyanına tepki gösterdi.

Kullanıcılar "Tüm dünyada tüm havayollarında aynı kurallar mevcut bilginiz olsun. Baska havayollarını seçerseniz de 40 dakika kala giderseniz onlar da maalesef almayacak sizi.", "Yıllardır süre gelen kuralı sizin için bozmalarını mı istiyorsunuz?", "Ben mi yanlış anlıyorum yoksa kendisine torpil yapılmadığını mı söylemeye çalışıyor?" diyerek Alişan'a isyanında haksız olduğunu söyledi.

Uçağa alınmayan İlayda Alişan'ın isyanı tepki çekti! "Tüm dünyada aynı kural var" ile ilgili etiketler İlayda Alişan THY

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.