Üç yaşındaki çocukta Omicron varyantı tespit edildi!

Tüm dünyaya hızla yayılarak Delta varyantının yerini almaya devam ederek baskın tür olmaya her gün biraz daha yaklaşan Omicron varyantı korku saçmaya devam ediyor. Hindistan’da 3 yaşındaki bir çocukta Covid-19’un Omicron mutasyonu tespit edildi. Her 7 vakadan 4'ünün ise tamamen aşılı olduğu kaydedildi.

Covid-19’un Güney Afrika’da ortaya çıkan Omicron mutasyonu Hindistan’da bir çocukta tespit edildi.

3 YAŞINDA ÇOCUK OMİCRON POZİTİF ÇIKTI

Maharaştra eyaletinde 3 yaşındaki çocukta tespit edilen mutasyonun ülkede ilk çocuk vaka olduğu aktarıldı. Yetkililer, ülkedeki toplam Omicron vaka sayısının 7 yeni vakanın tespit edilmesi ile 32’ye yükseldiğini açıklarken, vakaların hafif semptomları olduğunu ifade etti.

7 VAKADAN 4'Ü TAMAMEN AŞILIYDI

Ulusal Viroloji Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, bugün tespit edilen 7 vakanın 3’ünün yakın zamanda Tanzanya, İngiltere ve Güney Afrika seyahat geçmişi olduğu ifade edildi. Enstitü, 7 vakadan 4’ünün tamamen aşılı olduğunu aktardı.

Hindistan’da salgının başından bu yana 34 milyon 674 bin 744 kişide Covid-19 tespit edilirken, 474 bin 735 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Üç yaşındaki çocukta Omicron varyantı tespit edildi! ile ilgili etiketler Hindistan Çocuk Korona 3 yaşındaki covid Omicron
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.