Üç Kuruş Ferhan'ı kim oynuyor? Gerçek adı ne?

Üç Kuruş Dizisinde Ferhan karakteri merak ediliyor. Kartal'ın kardeşinin katili olan İrfan aslında Ferhan takma adını kullanıyor. Peki Üç Kuruş Ferhan kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Üç Kuruş Ferhan'ı kim oynuyor? Gerçek adı ne? Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Uraz Kygılaroğlu ve Ekin Koç'un rol aldığı Üç Kuruş dizisinde geceye Ferhan karakteri damga vurdu. Kardeşinin katilini ararken Ferhan ismine ulaşan Kartal bir konuda yanılıyordur. Katil İrfan'dır ancak Ferhan takma adını kullanıyordur. Peki Üç Kuruş Ferhan'ı kim oynuyor?

ÜÇ KURUŞ FERHAN KİMDİR?

Çıngıraklı Mahallesi'nde geçen hikayesiyle Show Tv'de yayın hayatına başlayan Üç Kuruş dizisi ilgi çekmeye devam ediyor. Her bir karakterin başka bir hikayeye sahip olduğu dizide ise Ferhan dikkat çeken isimlerin başında geliyor.

Üç Kuruş Ferhan'ı başarılı oyuncu Diren Polatoğulları canlandırıyor.

Öte yandan dizide usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un da ismi anıldı. Ekin ve Kartal'ın GBT sorgulamasında Ferhan ismini ararlarken usta isim de anıldı. Bilindiği gibi sanatçı Ferhan Şensoy geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve hayatını kaybetmişti.

Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kimdir? İşte Diren Polatoğulları'nın  biyografisi

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

12 Şubat 1980'de İstanbul doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk sanatını bitirmiş ve ilk oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır. Günümüzde ise Show Tv'nin mehşur dizisi Çukur dizisinin devam dizi olan Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan Kahraman / Ferhan karakterini canlandırmaktadır.

Üç Kuruş Ferhan'ı kim oynuyor? Gerçek adı ne? ile ilgili etiketler Show TV üç kuruş ferhan kimdir üç kuruş ferhan gerçek adı ne diren polatoğulları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.