Üç Kuruş Bahar kimdir? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, nereli, evli mi?

Üç Kuruş Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, son olarak Yasak Elma dizisinin ardından yeni serüvene başlıyor. Üç Kuruş dizisinde Nezih'in kızına hayat verecek olan Nesrin Cavadzade kimdir?

Üç Kuruş Bahar karakterini canlandıracak olan Nesrin Cavadzade, dizide suç dünyasının tanınan isimlerinden ve tehlikeli isimlerinden Nezih’in kızını canlandırıyor. Zeki, zarif, soğuk ve bir o kadar da güzel bir kadın olan Bahar’ın yolu Kartal ile kesişiyor.

ÜÇ KURUŞ BAHAR KİMDİR?

Üç Kuruş dizisinde Bahar karakteri, suç dünyasının en tehlikeli adamlarından biri olan Nezih’in kızı olarak karşımıza çıkacak ve yolu da Kartal ile kesişecek.

Üç Kuruş Bahar kimdir? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, nereli, evli mi?

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de dünyaya gelen Nesrin Cavadzade, 11 yaşında iken buradan ayrılarak ailesiyle beraber İstanbul’a yerleşti. Türkçe bilmemesi nedeniyle Bakü’de bitirdiği ilkokul 4. sınıfı Cent Kolejinde tekrar ederek eğitimine devam etmek durumunda kaldı.

Türkçeyi kısa zamanda öğrenerek anadili kadar iyi konuşmaya başladıktan sonra ortaokulu Şişli’deki Özel Bilgi Lisesi’nde okurken tiyatro kolundayken sergilediği “Türkmen Düğünü” adlı oyunda rol aldı. Liseyi Şişli Terakki Lisesi’nde okuduktan sonra Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu.

Eğitimi süresince fakültede 5 kısa film çekti. Çektiği filmleri aralarında Berlin Film Festivalinin de bulunduğu çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerde gösterildi ve ödüller kazandı. Akademik eğitiminden sonra da Şahika Tekand Studio Oyuncularından 2 sene boyunca oyunculuk üstüne eğitim aldı. Cavadzade; Türkçe’nin yanı sıra Rusça, İngilizce ve Fransızca dillerini de öğrendi.

İlk olarak 2007 yılında “Yersiz Yurtsuz” adlı TV dizisinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filmde rol aldı. Bu filmdeki performansı ile “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü ancak bu ödülü “Acı” ile Erzurum Film Festivali’nde kazandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Samanyolu ve Al Yazmalım dizilerinden sonra “Güzel Günler Göreceğiz” ve “Yangın Var” filmlerinde başrol oynadı. Performansıyla “Güzel Günler Göreceğiz” filmiyle Antalya Film Festivalinde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu“, Ankara Film Festivalinde ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödüllerinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini almaya hak kazandı. Ankara Film Festivalinde ve Sadri Alışık Ödüllerinde, “Yangın Var” filmindeki oyunculuğuyla, “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görüldü.

2014 yılında Küçük Ağa ve daha sonrasında Son Mektup adlı filmde Tansel Öngel ile başrollerde oynadı. 2016 yılında Show TV’de yayınlanan televizyon dizisi Kış Güneşi‘nde Efruz karakterini canlandırdı. 2017’de Star TV’de Bizim Hikaye ve son olarak da ününe ün kattığı FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandırdı.

Üç Kuruş Bahar kimdir? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Cevadzade, 2020 Ekim ayının sonunda, kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan ile aşk yaşamaktadır. Nesrin Cavadzade, Instagram’da nesrin.cavadzade hesabını kullanmaktadır.

Burcu: Aslan
Boy: 1.69
Kilo: 57
Instagram: nesrin.cavadzade

Aldığı Ödüller

2014 – 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi kadın oyuncu ödülünü”nü “Kuzu” filmindeki rolü ile aldı.
2011 – 48.Antalya Film Şenliği – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Güzel Günler Göreceğiz)
2012 – 17.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yangın Var)
2012 – 23.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Yangın Var)
2009 – 20.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)
2008 – 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)

Oynadığı Diziler ve Filmler

2019 – Yasak Elma – Şahika (Dizi)
2017- Bizim Hikaye (Tülay) (Dizi) – Star TV
2016 – Kış Güneşi (Efruz) (Dizi)
2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (Dizi)
2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
2014 – Kuzu (Medine ) (Sinema Filmi)
2014 – Annemin Şarkısı (Zeynep)(Sinema Filmi)
2014 – Küçük Ağa
2013 – Görüş Günü Kadınları
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Yangın Var
2011 – Güzel Günler Göreceğiz
2011 – Al Yazmalım
2010 – Samanyolu
2010 – Acı
2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı
2007 – Yersiz Yurtsuz

Üç Kuruş Bahar kimdir? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Üç Kuruş bahar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.