Üç Kız Kardeş'te Tepki Çeken Sahne! İzleyici Her Şeyi Bıraktı, Ona Sardı!

Kanal D'nin bu sezon çok şey beklediği Üç Kız Kardeş 17. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. İzleyicinin de soluksuz izlediği dizinin son bölümünde Somer ve Mine arasındaki ilişki ve Türkan'ın durumu merak edilirken, İclal Aydın'ın canlandırdığı Nesrin karakterinin davranışları da merak uyandırdı. Öte yandan Üç Kız Kardeş'te yer alan bir sahne tepki çekti.

Üç Kız Kardeş dizisi 17. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın oynadığı dizinin yeni sezon bölümleri iple çekildi adeta. Ancak izleyici dizinin yeni bölümüne yer alan bir sahneye tepki gösterdi.

Somer'in Mine ile olan evililiği ve Türkan'a olan aşkı iki kadınlı bir adam yaratırken Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Mine'nin yanında Türkan'la öpüşmesi izleyicinin sinirlerini zıplattı.  ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin son bölümünde; Rüçhan Hanım’ın kızına yaptıklarını duyan ardından da Mine’nin bebeğinin babasının Somer olduğunu öğrenen Nesrin, büyük bir rahatsızlık geçirdi. Sezon finalinde baygın bir şekilde kalan Nesrin’in beynine pıhtı attığı ve eşi, kızları dahil her şeyi unuttuğu ortaya çıktı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 18. BÖLÜM FRAGMANI...

Üç Kız Kardeş 18 bölüm fragmanı da yayınlandı. Nesrin'in bu sezon amansız bir hastalığa yakalancağını daha önceden haber vermiştik. İlk sinyaller ise dizinin gelecek haftakik bölümünden itibaren verilmeye başlandı. Unutkanlık yaşayan Nesrin'in ileriki bölümlerde neler yapacağı merakla bekleniyor.

Üç Kız Kardeş 18. bölüm gelecek Salı Kanal D ekranlarında olacak.

Üç Kız Kardeş'te Tepki Çeken Sahne! İzleyici Her Şeyi Bıraktı, Ona Sardı! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.