Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya da koronavirüse yakalandı

İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından senaryoya uyarlanan Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden Üç Kız Kardeş’te Türkan karakterine hayat veren oyuncu Özgü Kaya koronavirüse yakalandı. Ayvalık’ta çekimlerine devam eden dizi setinin durduğu ve çekimlerine kısa süreliğine ara verildiği öğrenildi.

Bir dizi setinde daha koronavirüs paniği yaşandı. Süreç Film’in yapımcılığında çekimleri halen Ayvalık’ta devam eden Üç Kız Kardeş dizisinde koronavirüs vakası görüldü. Dizinin başrol oyuncularından Özgü Kaya koronavirüse yakalandı.

 Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya da koronavirüse yakalandı

Birbirlerine oldukça bağlı olan Türkan (Özgü Kaya), Dönüş (Almila Ada) ve Derya (Melis Berberoğlu) adlı kız kardeşlerin hikayesini anlatacak olan Üç Kız Kardeş dizi ekibinde yaşanan koronavirüs vakası, setin çekimlerinin yarıda kalmasına sebebiyet verdi.

Senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizide Kaya’nın koronavirüse yakalandıktan sonra hastalığı hafif atlatmak adına 10 günlük karantinasını evinde geçireceği kaydedildi. Yaşanan bu son gelişme yılbaşı sonrası sete çıkmayı planlayan yapım ekibinin takviminde de ertelemeye neden oldu.

 

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya da koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Özgü Kaya Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.