Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya rol arkadaşıyla aşk yaşıyor

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlan 'Üç Kız Kardeş' dizisinden aşk çıktı. Dizide Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın dizideki rol arkadaşı Eren Ören ile aşk yaşadığı öğrenildi. Özgü Kaya rol arkadaşı Eren Ören ile ele ele görüntülendi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, meslektaşı Burak Serdar Şanal ile ayrıldıktan sonra şimdi de gönlünü Üç Kız Kardeş dizisindeki rol arkadaşına kaptırdı.

Son olarak Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan ünlü oyuncu, dizideki rol arkadaşı Eren Ören'le Etiler'de el ele objektiflere takıldı. Kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayan çift, "Setin araya girmesiyle beraber üç günlük bir tatile çıkmayı planlıyoruz. Çok mutluyuz. Projemizde güzel ilerliyor" dedi.

İkili, ilişkilerinde her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi. Üç Kız Kardeş dizisine olan ilgiden memnun olduklarını söyleyen ünlü çift, dizi için yeniden Ayvalık'a dönecek.

 özgü kaya - Eren Ören

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya rol arkadaşıyla aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Özgü Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.