Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Tam Bir Dram Yaşatacak

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yakında izleyici ile buluşacak. Dizinin ilk fragmanı da geldi.

Üç Kız Kardeşin çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşiyor. Samimi ve sıcak öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan dizinin tanıtımında, Dönüş (Almila Ada), Kalender ailesinin ve ablası Türkan’ın hikayesini anlatıyor.

Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Ağlatacak

Yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu şöyle: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler?

Üç Kız Kardeş, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan “Üç Kız Kardeş” çok yakında Kanal D’de…

Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Tam Bir Dram Yaşatacak ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş konusu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.