Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan'a Çirkin Tuzak! Mine'nin Planı İfşa Oldu

Kanal D'nin ses getiren dizisi Üç Kız Kardeş 19. bölümüyle yine izlenme rekoruna hazırlanıyor. Türkan, Mine ve Somer arasında geçen hikayede bu hafta beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Mine, Kiraz'ın babası olarak öyle bir isim verecek ki Türkan bile şaşıracak. İşte Üç Kız Kardeş 19. bölüm detayları...

Üç Kız Kardeş 19. bölümüyle ekrana geliyor. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Gücecn ve Reha Özcan'ın başrollerinde olduğu Üç Kız Kardeş yeni bölümde aynı evde kalan Türkan, Mine ve Somer üçgeninde beklenmedik bir olay gerçekleşiyor. Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan'a Çirkin Tuzak! Mine'nin Planı İfşa Oldu.

Nazlı Senem Ünal'ın oynadığı Mine karakterinin Somer ile olan evliliğinden olan Kiraz'ın babası olarak bir isim veriyor. Türkan'ın da yeni öğreneceği bu bilgi sonrası nelerin olacağı merak konusu. Rüçhan Hanım'ın da olaya müdahale etmesi beklenirken Kiraz'ın babası olarak Nihat'ın ismini veriyor.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan'a Çirkin Tuzak! Mine'nin Planı İfşa Oldu

KİRAZ'IN BABASI NİHAT OLDU!

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te her hafta bir sürpriz yaşanıyor. Seyircinin Somer ve Türkan aşkını beklerken senaristlerin ters köşesi devam ediyor. Kiraz'ın babasını öğrenmeye ramak kalan Türkan, Somer'in gel gitlerine karşı neler yapacak? İclal Aydın'ın Nesrin karakterinin hafıza kaybı yaşaması da bir başka sorun.

Üç Kız Kardeş 19. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan'a Çirkin Tuzak! Mine'nin Planı İfşa Oldu ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.