Üç Kız Kardeş Dizisinde Mine İntihar Etti Ancak Suç Ona Kaldı!

Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragman yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanına Mine'nin balkondan düşmesi damga vurdu. Ancak pek çok seyirci bunun intihar olduğunu düşündü. İşte Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm detayları...

Başrollerinde Özgü Kaya, İclal Aydın, Berker Güven ve Almila Ada'nın rol aldığı Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin son bölümü sonrası gelecek haftanın ipuçları paylaşıldı. Türkan'ın gerçekleri öğrendiği ve Kiraz'ın babasının Somer olduğunu öğrenmesi sonrası nelerin olacağını kestirmek güç oldıu.

Türkan Gerçekleri öğrendi ama Üç Kız Kardeş dizisine heyecan bitmedi. Somer'in Kiraz'ın babası olduğunu öğrenen Türkan, bir de uzun süredir Mine ile aynı evde yaşadığı için Somer'i suçladı.

MİNE İNTİHAR ETTİ AMA SUÇ ONA KALDI!

Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında Mine'nin balkondan düşmesi akıllara intihar ettiğini getirdi. Fakat dizinin takipçileri bunun Somer'in üzerine kalacağı hakkında paylaşımları var. Bakalım Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

İşte Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanı

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde Mine İntihar Etti Ancak Suç Ona Kaldı! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.