Üç aracın birbirine girdiği kazada, bir otomobil hurdaya döndü

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Argavlı Mahallesi yakınlarında gerçekleşen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi, bir araç yanarak kül oldu. İtfaiye ekipleri bir yandan araç yangını söndürmeye çalışırken, kurtarma ekibi de araçlarda sıkışan yaralıları çıkarmak için çabaladı.

Söke’den Aydın istikametine gitmekte olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şerit değiştirerek, karşı yönden gelmekte olan ticari araca çarptı.

Üç aracın birbirine girdiği kazada, bir otomobil hurdaya döndü

Sebze yüklü kamyonetin de karıştığı üç araçlı kazada karşı şeride geçen otomobil alev aldı ve yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke itfaiye amirliğine bağlı ekipler bir yandan araç yangını söndürmeye çalışırken, itfaiyenin kurtarma ekibi de araçlarda sıkışan yaralıları çıkarmak için çaba harcadı. Kazada yaralanan üç kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Üç aracın birbirine girdiği kazada, bir otomobil hurdaya döndü - Resim : 2

Emniyet ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı karayolu bir süre trafiğe kapalı kalırken, uzun araç kuyrukları oluştu.

İHA

Üç aracın birbirine girdiği kazada, bir otomobil hurdaya döndü ile ilgili etiketler Aydın zincirleme kaza araç yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.