UBER'den yasak sonrası ilk açıklama geldi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla değişen Kara Yolları Taşıma Yönetmeliği'nin öngördüğü ceza ve yaptırımların UBER'i de kapsayacağı ortaya çıkmıştı. UBER'den açıklama geldi. UBER'den yapılan açıklamada 'Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız' denildi.

"Türkiye'deki şehirlerin ulaşım seçeneklerini geliştirmek amacıyla tüm ilgili yerel paydaşlarla iş birliği içinde çalışmak istiyoruz ve uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız" denildi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına verdiği talimat doğrultusunda Karayolları Taşıma Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmış ve 25 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle "korsan taşımacılık yapanlara" ağır cezalar gelmişti.

Bu düzenlemenin D2 yetki belgesi ile çalışan ve internet uygulaması ile müşterilerin ulaştığı UBER'i de etkileyeceği ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelerin ardından UBER'den de açıklama geldi.

UBER'DEN AÇIKLAMA

Şirketten yapılan kısa açıklamada, "Türkiye'deki şehirlerin ulaşım seçeneklerini geliştirmek amacıyla tüm ilgili yerel paydaşlarla iş birliği içinde çalışmak istiyoruz ve uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız" denildi.

UBER'den yasak sonrası ilk açıklama geldi! ile ilgili etiketler UBER yasak korsan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.