Twitter'dan bu kez Bahçeli'ye Boğaziçi sansürü

Twitter bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir mesajını sansürledi. Twitter daha önce de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Boğaziçi provokasyonuyla ilgili bir mesajına uyarı koymuştu.

Mikro blog sitesi ve dünyanın en yaygın sosyal medya paylaşım sitelerinden biri olan Twitter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolara ilişkin bazı paylaşımlarına kısıtlama getirdi.

İçişleri Bakanı Süleman Soylu'nun bir paylaşımına uyarı koyan Twitter şimdi de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir mesajını sildi.

MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, "Boğaziçi Üniversitesinin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri Sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir." ifadesi kullanıldı.

Bahçeli'nin söz konusu paylaşımlarında terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu belirtilen açıklama, şunlar kaydedildi: "Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir. Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel Başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir."

Twitter'dan bu kez Bahçeli'ye Boğaziçi sansürü

BAHÇELİ'NİN SİLİNEN MESAJI

Bahçeli, 3 Şubat'ta yaptığı açaklamada Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan provokasyonla ilgili çok sert konuşmuştu ve mesajlarının bir yerinde "Sırtlarını ajanlara, zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir" demişti.

Twitter bu ifadeleri Boğaziçi eylemcilerine arka çıkıp sansürledi.

 

 




Twitter'dan bu kez Bahçeli'ye Boğaziçi sansürü ile ilgili etiketler Twitter bahçeli sansür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.