Twitter'dan aradığı özellikleri belirtip duyurmuştu... Kendisine asistan arayan İbrahim Tatlıses vazgeçti

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine asistan aradığını duyuran ve birlikte çalışacağı asistanda bulunmasını istediği özellikleri sıralayan İbrahim Tatlıses yaptığı başka bir paylaşımla ise vazgeçtiğini duyurdu.

İbo Show programıyla yıllar sonra yeniden ekranlara dönüş yapan İmparator lakaplı 69 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses, konser vermeye de başladı. 12 yıl aradan sonra ilk kez Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren Tatlıses yeniden sahnelere döndü. Yoğun bir konser temposuna giren ünlü türkücü, Genel Müdür’ü Şule Hanım’a asistanlık yapacak birini aradığını duyurdu.

Konser maratonu başlayan İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak iş ilanı yayınladı. İbrahim Tatlıses paylaşımına, ”Genel Müdürüm Şule Hanım’a yardımcı bir asistan arıyorum çünkü benimn sahne işlerim de başladığı için her yere yetişemiyor eli ayağı düzgün tahsilli bir bayan arıyorum” notunu düştü. Telefon numarası da ekleyen İbrahim Tatlıses, bu paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.

 Kendisine asistan arayan İbrahim Tatlıses vazgeçti

Attığı tweeti silen İbrahim Tatlıses, yeni bir paylaşım daha yaparak “Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, bende iptal ettim” ifadelerine yer verdi.

Kendisine asistan arayan İbrahim Tatlıses vazgeçti

 

 

Twitter'dan aradığı özellikleri belirtip duyurmuştu... Kendisine asistan arayan İbrahim Tatlıses vazgeçti ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Twitter asistan