Twitter'da yapılan değişiklikler ünlü şarkıcıyı çileden çıkardı! Demet Akalın, Elon Musk'a nefret kustu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldığı günden bu yana yaptığı değişiklikler kullanıcıları kızdırmaya devam ederken Musk'a bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Space X ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. Twitter'ı satın aldığı günden bu yana radikal kararlara imza atan Musk, yaptığı değişikliklerle Twitter kullanıcılarını çıldırttı.

TWİTTER'IN İSMİ VE LOGOSU DEĞİŞTİ!

Elon Musk, aaldığı son kararla büüyk bir değişikliğe imza atttı. "Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz." diyen Musk, Twitter'ın ismini ve logosunu değiştirdi.

Elon Musk, Twitter'ın ismini 'X' olarak değiştirdi. Böylelikle kullanıcıların uzun yıllardır alıştığı kuş görseli Twitter'dan gitti ve yerine X geldi. Sosyal medya kullanıcıları bu duruma henüz alışamadı.

DEMET AKALIN DEĞİŞİKLİKLERE TEPKİ GÖSTERDİ!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Twitter'da yapılan değişikliklere tepki gösterdi.  Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Musk'a beddua ederek, "Twitter'ı bu deliye satanın da Allah belasını versin." dedi.

Twitter'da yapılan değişiklikler ünlü şarkıcıyı çileden çıkardı! Demet Akalın, Elon Musk'a nefret kustu

 

Twitter'da yapılan değişiklikler ünlü şarkıcıyı çileden çıkardı! Demet Akalın, Elon Musk'a nefret kustu ile ilgili etiketler Demet Akalın Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.