Twitter'da 'TikTok yasaklansın' kampanyası!

Son dönemde çekilen birbirinden garip ve ahlak sınırlarını zorlayan videolarla gündemden düşmeyen video paylaşım uygulaması TikTok'un yasaklanması için Twitter'da kampanya başlatıldı. Sosyal medya kullanıcıları çeşitli videolar paylaşarak TikTok'un neden yasaklanması gerektiğini anlatıyor. SuperHaber olarak biz de bu kampanyaya 'kedi filtreli adam' videosu ile destek veriyoruz.

Çin'de geliştirilen ve son dönemde Türkiye'de oldukça yaygınlaşan video paylaşım uygulaması TikTok, kimi zaman eleştirilerin de hedefi oluyor.

Twitter'da ise kullanıcılar bugün TikTok'un yasaklanması için bir kampanya başlattı. Uygulamanın yasaklanmasını isteyen kişiler, TikTok'ta çekilen birbirinden tuhaf videoları '#TikTokYasaklansın' hastagi ile paylaştı.

TÜRKİYE'DE GÜNDEM OLDU

#TikTokYasaklansın hastagi Twitter Türkiye gündeminde kısa sürede üçüncü sıraya kadar yükseldi.

Twitter'da 'TikTok yasaklansın' kampanyası!

SUPERHABER'DEN DESTEK

SuperHaber olarak biz de bu kampanyaya 'carlosercan001' kullanıcı adlı kişinin kedi filtreli videosu ile destek veriyoruz.

Twitter'da 'TikTok yasaklansın' kampanyası! - Resim : 2

AYDIN ÜNAL TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Eski AK Parti milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan Aydın Ünal, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla TikTok tehlikesine dikkat çekerek uyarılarda bulunmuştu.

2 gün boyunca TikTok izlediğini belirten Ünal, tespitlerini şöyle sıralamıştı:

- Başkasının adına yerin dibine geçmek diye bir duygu varmış
- Kamera ekrandan daha ifsat edici
- Tik-Tok’un suçu yok, insanımız böyle
- En büyük israf eğitim sisteminde. Sadece talim değil terbiye için harcanan para da havaya uçuyor.

"Muhafazakar kesimin direncini on yıllar boyunca gazete-TV’ler kıramamıştı; Facebook, TikTok gibi mecralar, Acun, Müge Anlı, İvedik gibi eve giren silahlar savuma hattını yarmış görünüyor." diyen Ünal, sözlerine şöyle devam etmişti:

"İktidarda olmanın verdiği güvenle savunmasız kalan muhafazakarlık hızla çöküyor/çürüyor"

Twitter'da 'TikTok yasaklansın' kampanyası! - Resim : 3

Twitter'da 'TikTok yasaklansın' kampanyası! ile ilgili etiketler Twitter SuperHaber video TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.