Twitter'da Fenerbahçe-Galatasaray gerilimi

Fenerbahçe'nin, 4-1'lik Başakşehir galibiyeti gecenin bomba olayıydı. Fenerbahçe'nin dikkat çakan galibiyetinden sonra Galatasaray sosyal medya hesabından, "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yapıldı. Fenerbahçe de bu paylaşıma, "Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi.

Fenerbahçe dün akşam sahasında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup etti. Mücadelede Hakem Bahattin Şimşek, konuk Başakşehir'den 2 futbolcunun yanı sıra Teknik Direktör Okan Buruk'a da kırmızı kart gösterdi.

Twitter'da Fenerbahçe-Galatasaray gerilimi

90 dakika sonunda Galatasaray resmi sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Sarı-kırmızılılar, siyah bir fon üzerine "Futbolda kapkara gece!" paylaşımı yaptı.

 Fenerbahçe sosyal medya hesabı ise bu paylaşıma, "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi. 

 



(İHA)

Twitter'da Fenerbahçe-Galatasaray gerilimi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Başakşehir gerilim atışma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.