Twitter’da eski dönemin kirli çamaşırları ortaya dökülmeye devam ediliyor

Twitter dosyalarının 4’üncüsünde, Michelle Obama’nın Donald Trump’ın Twitter hesabının kalıcı olarak kapatılması için açık destek verdiği ortaya çıktı.

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın şirketin geçmiş dönemdeki skandallarına yönelik ifşaları sürüyor. Musk’ın önceki gün paylaştığı “Twitter Dosyaları 4”te geçen bilgilere göre, ABD’de 6 Ocak’ta meydana gelen “Kongre Baskını” olaylarından sonra Twitter’ın o dönemki sahibi Jack Dorsey’e yönelik, Trump’ın hesabının askıya alınması için baskıların arttığı ortaya çıktı. Baskıyı kuranların başında ise eski ABD Başkanı Barrack Obama’nın eşi Michelle Obama’nın gelmesi dikkat çekti.

“Silikon Vadisi şirketlerine çağrı”

Michelle Obama’nın, Trump’ın hesabının askıya alınması için paylaştığı destek mesajında, “Şimdi Silikon Vadisi şirketlerinin bu canavarca davranışa olanak sağlamayı bırakma ve bu adamı platformlarından kalıcı olarak yasaklayarak ve teknolojilerinin ulusun liderleri tarafından ayaklanmayı körüklemek için kullanılmasını önleyecek politikaları uygulamaya koyarak zaten yaptıklarından daha da ileri gitme zamanıdır.”  İfadelerini kullandığı görüldü.

Twitter’da eski dönemin kirli çamaşırları ortaya dökülmeye devam ediliyorObama’nın yanı sıra ABD İftira ve Karalama ile Mücadele Birliği (@ADL), teknoloji muhabiri @karaswisher ve yüksek teknoloji yatırımcısı @ChrisSacca’nın da Trump’ın hesabının kalıcı olarak askıya alınması için alenen çağrıda bulunan isimler arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

Twitter’da eski dönemin kirli çamaşırları ortaya dökülmeye devam ediliyor ile ilgili etiketler Barack Obama Donald Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.