Twitter MİT TIR'ı kumpasına destek verdi!

Türkiye, Suriye İç Savaşı sürecinde zaman zaman ülkedeki radikal gruplara silah satmakla suçlandı.

Bu suçlamaları yöneltenler ise Türkiye'yi bölgedeki çıkarları açısından rakip gören hasım ülkeler oldu.

Başta ABD içindeki bazı güç odakları olmak üzere, Batılı ülkeler bu suçlamalara argüman yaratma yarışı içine girerken, yardımlarına ABD destekli FETÖ örgütü yetişti.

FETÖ'yü maşa olarak kullanan dış güçler Türkiye'nin Suriye'de sözde radikal gruplara silah sattığını ispatalamak için kumpas kurarak 2014 yılında MİT TIR'larını durdurdu.

TÜRKİYE DEĞİL İSRAİL SİLAH SATIYOR!

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, MİT kumpasının da amacı ve maksadı daha net ortaya çıkarken, Türkiye suçlanırken, aslında FETÖ lideri Fethullah Gülen'in "güneydeki sevdiği ülke" olan İsrail'in bölgedeki "cihatçı örgütleri" silahlandırdığı ortaya çıktı.

Lübnan merkezli El Ahbar gazetesi, İsrail Savunma Bakanlığı'nda çalışan görevlilerin bilgisayarlarından hackerların ele geçirdiği gizli belgelerin içeriğini yayımladı ve bu belgeler, İsrail'in Suriye'de çatışan "cihatçı" örgütlere silah sattığını gözler önüne serdi.

İSRAİL DOĞRULADI!

İsrail medyasından Jerusalem Post da web sitesinden konuyla ilgili, ”Ordu teyit etti: İsrail, Suriyeli isyancılara silah verdi” başlıklı bir haber geçti. Ancak gazete bir süre sonra haberi sitesinden kaldırdı!

Twitter MİT TIR'ı kumpasına destek verdi!

FETÖ AYNI İFTİRAYI YAYMAYA DEVAM EDİYOR!

Diğer yandan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hain ihanet planlarına büyük bir darbe vurulurken, örgüte bağlı teröristlerden bazıları yurt dışına kaçmayı başardı.

FETÖ'cüler, Batılı ülkeler sığınarak Türkiye karşıtı eylem ve manipülasyonlarını bu ülkelerden sürdürüyor.

Bu isimlerden birisi de örgütün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi firarisi Abdullah Bozkurt...

Twitter MİT TIR'ı kumpasına destek verdi! - Resim : 2

Uzun zamandır sosyal medyada vatana ihanetin benzersiz örneklerini sergileyen Bozkurt, sosyal medyada sadece Türkiye karşıtı iftira mesajları paylaşıyor.

Son olarak, MİT TIR'ları ihanetini Twitter üzerinden sürdüren Abdullah Bozkurt, "Türk istihbaratının Suriye'deki cihatçılara" silah gönderdiği iftirasına yönelik bir mesaj paylaşarak Twitter'da ücretli olarak yayınladı.

Twitter MİT TIR'ı kumpasına destek verdi! - Resim : 3

Amerikan şirketi Twitter'ın, FETÖ'nün bu manipülasyon girişiminini, sorgusuz sualsiz sponsorlu şekilde yayınlaması ise tepki topladı. / SuperHaber

 

Twitter MİT TIR'ı kumpasına destek verdi! ile ilgili etiketler FETÖ ABD Fetullah Gülen MİT TIR'ları
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.