Twitter hesap kapatma nasıl yapılır? Twitter dondurma ve silme

Son zamanların en çok konuşulan sosyal medya araçlarından biri olan Twitter milyonlarca kullanıcıya sahip olma özelliğini elinde taşıyor. Twitter bir sosyal ağ olarak insanların “tweet” atmasını yani paylaşım yapmasını sağlayan bir platformdur. Eğer Twitter kullanmak sıkıldıysanız ve Twitter hesap kapatma nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız sizlere adım adım neler yapacağınızı hazırladık.

Her gün binlerce kullanıcı Twitter hesabı açıp, kapatabilmektedir. Sizde Twitter hesabı kapatmak isteyenlerdenseniz Twitter hesap kapatma, silme işlemlerini yapabilmeniz için bazı kuralları bilmeniz gerekir. Bunlardan ilki 30 gün kuralıdır. Konuyla ilgili detaylara değineceğiz. Twitter hesap kapatma linki ile rahatlıkla hesabınızı kapatabileceksiniz. İşte Twitter hesap kapatma linki…

TWİTTER HESAP KAPATMA

Twitter hesabınızı kapatmak için size aktarmış olduğumuz adımları sırasıyla uygulayarak kapatma işlemini kısa bir süre içerisinde yapabilirsiniz. Twitter hesabı kapatmak için: 

  • ( https://twitter.com/settings/deactivate ) Bu linkte tıklayın.
  • Bu linke tıklamadan ilerlemek için hesabınızdaki “ayarlar ve gizlilik” sekmesine tıklayın.
  • Hesap sekmesinde, sayfanın altındaki Hesabımı devre dışı bırak öğesine dokunun.
  • Hesabı devre dışı bırakma ile ilgili size bir takım duyurular gelecek. Bunları okuyun.
  • Ardından Kullanıcı adını devre dışı bırak öğesine tıklamanız gerekir.
  • İstendiğinde şifrenizi girin ve Hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayarak ilerlemek istediğinizi onaylayın.

 

Bu şekilde Twitter hesabınız kapanmış olacaktır.

TWİTTER HESABI SİLME

Yukarıdaki Twitter hesap kapatma işlemini uyguladığınız takdirde size belirli süre verilecek. Kazara ya da hatalı biçimde hesabını kapattıysanız, 30 güne kadar Twitter hesabınızı geri açabilirsiniz. Fakat 30 gün sonrası hesabınız komple silinecektir. Erişim mümkün olmayacaktır.

TWİTTER KAPATMADAN ÖNCE

  • Kullanıcı adı, e-posta gibi bilgilerinizi değiştirmeniz için hesabınızı kapatıp yeniden açmanıza gerek yoktur. Hesap ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz.

 

  • Eğer aynı kullanıcı bilgilerini hesabınız kapatıp yeni bir Twitter adresinde kullanmak istiyorsanız hesabınızı kapatmadan önce bu bilgileri değiştirmeniz gerekir.

 

  • Hesabınız devre dışı bırakıldığı anda artık Twitter web, uygulama, mobil platformlarında görünmezsiniz. 30 gün içerisinde hesabınızı tekrar aktifleştirmeseniz hesabınız komple silinecektir.

 

Twitter hesap silme işlemleri bu şekilde gerçekleşmiş olur. Eğer yeniden Twitter’a dönmek isterseniz yeni bir hesap oluşturup açmanız gerekir.

Twitter hesap kapatma nasıl yapılır? Twitter dondurma ve silme ile ilgili etiketler Twitter twitter hesabı twitter hesabı kapatma twitter karakter sınırı twitter mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.