Twitter FETÖ'cü Kanter'e kalkan oldu

FETÖ'nün en büyük kara propaganda aracı olan Twitter'dan skandal bir hamle geldi. FETÖ'nün gerçek yüzünü ABD'lilere anlatan TASC Eş Başkanı Halil Mutlu'nun hesabı, FETÖ'cü Enes Kanter'i eleştirdiği için askıya alındı.

Yüzbinlerce FETÖ'cü hesabın platformunda kara propaganda yapmasına göz yuman Twitter, terör örgütüne kalkan olmayı sürdürüyor.

ABD'de yaşayan ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadelede ön saflarda yer alan TASC (Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi) Eş Başkanı Halil Mutlu'nun hesabı askıya alındı.

KANTER'İ ELEŞTİRDİ, HESABI ASKIYA ALINDI

Twitter'dan FETÖ elebaşı Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter'i eleştiren Mutlu'nun bir hakarette bulunmadığı halde hesabının askıya alınması tepki çekti.

 Twitter FETÖ'cü Kanter'e kalkan oldu

FETÖ GERÇEKLERİNİ ANLATTI

Mutlu, son olarak ABD'de,  FETÖ'NÜN 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, dijital ilan kamyonları ve pankart taşıyan uçakları, çeşitli eyaletlerde gün boyu FETÖ gerçeklerini göstermek için dolaştırmıştı.

Twitter FETÖ'cü Kanter'e kalkan oldu ile ilgili etiketler Twitter FETÖ tasc
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.