tv8 yan ekran oy kullanma ücretli mi? Survivor için yan ekran oy kullanma nasıl yapılır?

tv8 yan ekran oy kullanma ücretli mi sorusu TV8 yayınlarına etkin bir biçimde katılmak isteyen izleyicilerin merak ettiği konulardan. Özellikle Survivor izleyicileri desteklediği yarışmacıları konseyde, eleme akşamlarında yalnız bırakmamak adına tv8 yan ekran üzerinden oy kullanıyor. Peki tv8 yan ekran oy kullanma nasıl yapılır?

TV8 yan ekran oy kullanma ücretli mi merak ediliyor. tv8 Survivor SMS ekranına girip oy kullanmak isteyen vatandaşlar yan ekran uygulamasında nasıl oy kullanılır araştırmasına başladı.

TV8 YAN EKRAN OY KULLANMA ÜCRETLİ Mİ?

TV8 kanalının yayınlarına daha etkin bir biçimde katılmaları için geliştirilen uygulama olan TV8 Yan Ekran üzerinden oy kullanmak ücretlidir.

TV 8 YAN EKRAN UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

TV 8 yan ekran uygulaması ile Survivor yarışmacılarına oy vermek çok kolay. TV8 Yan Ekran uygulaması ile oy vermek istediğiniz yarışmacının üzerine tıklayarak oyunuzu verebilirsiniz.

OY NASIL VERİLİR?

Survivor 2020 yarışmasına TV8 Yan Ekran uygulamasından oy vermek için ilk başta uygulamanın son sürümünü Apple Store ve Google Play Store'dan indirmeniz lazım. Telefonunuza ya da tabletinize ücretsiz olarak indirdiğiniz uygulamayı açın. Ardından yönlendirmelerle oyunuzu kullanın. Bir oy için ücret şu an 2,69 TL'dir. SMS ile yapılacak oylamalarda ise 2,9 TL ücret alınır. KKTC'den oy vermek isteyenler ise 2,96 TL ücret ödeyecek.

tv8 yan ekran oy kullanma ücretli mi? Survivor için yan ekran oy kullanma nasıl yapılır? ile ilgili etiketler TV8 tv8 yan ekrana oy kullanma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.