TV8 O Diziye Acımadı! İki Oyuncu bir Daha Bir Araya Gelmez! Final Kararı Geldi

TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final kararı aldı. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi yakında final yapıyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi neden final yapıyor?

Çarşamba akşamları yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final kararı aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi reyting kurbanı oldu. TV8 O Diziye Acımadı! İki Oyuncu bir Daha Bir Araya Gelmez! Final Kararı Geldi

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi neden final yapıyor sorusu da yanıtını buldu. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker'in başrollerinde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk için 13 bölümlük bir anlaşma yapılmıştı.

TV8 O Diziye Acımadı! İki Oyuncu bir Daha Bir Araya Gelmez! Final Kararı Geldi

TV8 ile alınan karara göre Annenin Sırrıdır Çocuk 11. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 6 Nisan 2022 Çarşamba gününden bu yana ekranda olan Annenin Sırrıdır Çocuk reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle final kararı aldı.

 

TV8 O Diziye Acımadı! İki Oyuncu bir Daha Bir Araya Gelmez! Final Kararı Geldi ile ilgili etiketler annenin sırrıdır çocuk neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.