TV reyting sonuçları 20 Temmuz 2023 Perşembe! TOTAL ve AB reyting sonuçları!

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 20 Temmuz 2023 reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 20 Temmuz Perşembe 2023 reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 20 Temmuz reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

TV reyting sonuçları 20 Temmuz 2023 Perşembe! TOTAL ve AB reyting sonuçları!

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU 20 TEMMUZ 2023?

20 Temmuz tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz", 2. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 3. sırada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldı.

AB'de 1. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 2. sırada Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi , 3. sırada ise TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi yer aldı.

20+ABC1'de 1. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 2. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi, 3. sırada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldı.

TV reyting sonuçları 20 Temmuz 2023 Perşembe! TOTAL ve AB reyting sonuçları! ile ilgili etiketler reyting 20 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.